top of page

Sensual Journey voor vrouwen

Sensual Journey is er voor de vrouw die meer verbinding wil met haar vrouwelijke sensualiteit en haar innerlijke kracht. ⁣Oftewel: de sensuele powervrouw in jou! Hoe heeft mijn journey mij hier gebracht? 

Al jaren heb ik een enorme passie voor persoonlijke groei. Voor een groot deel ben je verantwoordelijk voor je eigen geluk, daar geloof ik heilig in. Dat is niet alleen een mindset maar ook een way of living. Ik vind het heerlijk om mezelf hierin te verdiepen en mensen om mij heen hierin mee te nemen. 

Britt-32.jpg

De (vrouwelijke) fases in mijn leven vind ik onwijs fascinerend. Ik beleef ze heel bewust en vergelijk ze met elkaar. Iedere fase is anders. Een prille verliefdheid waarin je niet van elkaar af kunt blijven ervaar je anders dan een zwangerschap met lichamelijke ongemakken. Laat staan het moederschap in combinatie met alles wat wij moeders daarnaast nog belangrijk vinden om te ‘moeten’ doen!

Het raakt mij enorm en het doet mij zelfs pijn, als een vrouw zichzelf niet meer op nummer 1 durft te zetten. Dat ze vergeet waar haar vuurtje van aangaat, waar zij gelukkig van wordt, wat zij het allerliefste zou willen, wat zij in de slaapkamer echt nodig heeft! Hoe kan het dat de sensuele vrouw in haar naar de achtergrond is verdwenen? Wie is zij ook alweer? Waar verlangt zij naar? ⁣⁣ 

Dat kan en moet anders! Met Sensual Journey wil ik deze vrouwen weer aanzetten 🔥 

Groep - 5.jpg

Vanaf april 2023 bied ik deze programma's aan:

* Individuele coaching: 1-op-1 traject op de prachtige plek
Stories in Haarlem
 
* Groepscoaching: in een groep met vrouwen 6-10 deelnemers (locatie en data volgt)

 

groepscoaching vrouwencirkel

​ groep van 6 tot 10 vrouwen

​ intieme en veilige omgeving

​ vrouwelijke krachten versterken

​ ceremonie delen, leren en groeien

  start voorjaar '23 (locatie en data volgt)

individuele coaching
1-op-1 traject

➤ coaching op maat

​ intieme en veilige omgeving

➤ minimaal traject vijf sessies 

tijd en ruimte alleen voor jou

​ vanaf april '23 bij Stories in Haarlem

inspiratie

logo_small_icon_only.png
bottom of page