Sensual Journey voor vrouwen

Ik ben Britt, Sensual Empowerment Coach, en ik ben er voor de vrouw die meer verbinding wil met haar vrouwelijke sensualiteit en haar innerlijke kracht. ⁣Hoe heeft mijn journey mij hier gebracht? 

Al jaren heb ik een enorme passie voor persoonlijke groei. Voor een groot deel ben je verantwoordelijk voor je eigen geluk, daar geloof ik heilig in. Dat is niet alleen een mindset maar ook een way of living. Ik vind het heerlijk om mezelf hierin te verdiepen en mensen om mij heen hierin mee te nemen. 

Britt-14.jpg

De (vrouwelijke) fases in mijn leven vind ik onwijs fascinerend. Ik beleef ze heel bewust en vergelijk ze met elkaar. Iedere fase is anders. Een prille verliefdheid waarin je niet van elkaar af kunt blijven ervaar je anders dan een zwangerschap met lichamelijke ongemakken. Laat staan het moederschap in combinatie met alles wat wij moeders daarnaast nog belangrijk vinden om te ‘moeten’ doen!

Het raakt mij enorm en het doet mij zelfs pijn, als een vrouw zichzelf niet meer op nummer 1 durft te zetten. Dat ze vergeet waar haar vuurtje van aangaat, waar zij gelukkig van wordt, wat zij het allerliefste zou willen, wat zij in de slaapkamer echt nodig heeft! Hoe kan het dat de sensuele vrouw in haar naar de achtergrond is verdwenen? Wie is zij ook alweer? Waar verlangt zij naar? ⁣ 

Groep - 5.jpg

Dat kan en MOET anders! Ik wil met Sensual Journey deze vrouwen weer aanzetten🔥⁣ 

Op dit moment bied ik deze programma's aan:

* Groepscoaching: in een vrouwencirkel van 6-10 deelnemers
* Individuele coaching: 1-op-1 traject op de prachtige plek Stories in Haarlem

 

Stories-Haarlem.png

VrouwencirkeL

​ groep van 6 tot 10 vrouwen

​ intieme en veilige omgeving

​ vrouwelijke krachten versterken

​ ceremonie delen, leren en groeien

  In maart '23 start een nieuwe groep

1-op-1 traject

➤ coaching op maat

​ intieme en veilige omgeving

➤ minimaal traject vijf sessies 

tijd en ruimte alleen voor jou

​ vanaf feb '23 bij Stories in Haarlem

inspiratie

logo_small_icon_only.png