Laten we kennismaken!

Heb je behoefte aan meer focus en tijd? Wil je weer bruisen van energie? Kan je Britt Bruist als VA Marketing & Communicatie goed gebruiken? Plan een gesprek in om elkaar te leren kennen.

 

Geef in het kort aan wie je bent, wat je doet en wat ik voor je kan betekenen. Spreek je snel!

iconfinder_email_mail_envelope_send_mess
iconfinder_online_social_media_linked_in
iconfinder_whatsapp_social_media_logo_12

Dankjewel! Ik neem snel contact met je op.

Wat klanten zeggen over Britt Bruist:

Debby Goedemans, Schoonheidsspecialiste

bij BROWS FACE & BODY Haarlem 

Britt heeft mij super goed geholpen met het maken en opstellen van een nieuwsbrief! Aan het begin van de coronacrisis vroeg ik me af wat ik kon doen om contact met mijn klanten te behouden en mensen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in mijn salon in deze tijd. Britt kwam met het idee om ieder kwartaal een nieuwsbrief  te versturen. Ze is een professional die alles tot in de puntjes netjes maakt en verzorgt! Ik heb de conceptteksten en afbeeldingen aangeleverd en Britt heeft daar een mooi passend geheel van gemaakt en dingen aangepast waar zij dat nodig vond. Ik ben er heel erg blij mee!

INTOS marketing was tijdelijk onderbezet in de drukke decembermaand. Britt heeft ons ondersteund in deze drukke periode bij de organisatie van een groot evenement. Daarnaast heeft zij verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals het schrijven van vacature teksten, interne berichtgeving, onderhouden van onze website en geholpen bij de organisatie van interne trainingen. Britt dacht prettig mee, toonde initiatief en bracht daardoor rust in deze drukke periode. Wij hebben Britt ervaren als een enthousiaste en energieke vrouw die niet beroerd is de handen uit de mouwen te steken! 

Nienke Bokhorst, Events & Marketing

bij INTOS Interior Solutions Haarlem