Laten we kennismaken!

Heb je behoefte aan meer focus en tijd? Wil je weer bruisen van energie? Kan je Britt Bruist als VA Marketing & Communicatie goed gebruiken? Plan een gesprek in om elkaar te leren kennen.

 

Geef in het kort aan wie je bent, wat je doet en wat ik voor je kan betekenen. Spreek je snel!

Familyshoot-22.jpg
iconfinder_email_mail_envelope_send_mess
iconfinder_online_social_media_linked_in
iconfinder_whatsapp_social_media_logo_12

Dankjewel! Ik neem binnen 1-2 werkdagen contact met je op.

Wat klanten zeggen over Britt Bruist:

117970598_4176850065723319_7680450100654271935_n.jpg

Debby Goedemans, Schoonheidsspecialiste

Britt heeft mij super goed geholpen met het maken en opstellen van een nieuwsbrief! Tijdens de coronacrisis vroeg ik me af wat ik kon doen om contact met mijn klanten te behouden en mensen op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in mijn salon. Ze is een professional die alles tot in de puntjes netjes maakt en verzorgt! Ik heb de conceptteksten en afbeeldingen aangeleverd en Britt heeft daar een mooi passend geheel van gemaakt en dingen aangepast waar zij dat nodig vond. Ik ben er heel erg blij mee!

Sharon Asscher.jpeg

Sharon Asscher, Orthemoleculair Therapeut

Britt is zeer professioneel, denkt heel erg mee, kan alles! Als ze iets nog niet weet dan zoekt ze het uit. Ik ben heel erg blij dat ik haar ben tegengekomen en ze mij veel werk uit handen neemt zodat ik tijd heb voor andere dingen. Ik zou Britt haar diensten aan iedereen aanraden! Boven alles is het ze een zeer prettig mens met heel veel energie.

Nienke Bokhorst.jpeg

Nienke Bokhorst, Events & Marketing Coördinator

Britt heeft ons ondersteund bij de organisatie van een groot evenement. Daarnaast heeft zij verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals het schrijven van vacatureteksten, interne berichtgeving, onderhouden van onze website en geholpen bij de organisatie van interne trainingen. Britt dacht prettig mee, toonde initiatief en bracht daardoor rust in deze drukke periode. Wij hebben Britt ervaren als een enthousiaste en energieke vrouw die niet beroerd is de handen uit de mouwen te steken!