Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Britt van Britt Bruist. Ik woon in Haarlem samen met Jordy en onze dochters Esmée & Bobbi. Ik ben enthousiast, energiek en sociaal. Mijn opgewekte persoonlijkheid maakt mij toegankelijk en zorgt ervoor dat ik makkelijk contact leg. Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd in de ander, ik krijg energie van verbinding met mensen en ik heb een natuurlijke drive mensen een stapje verder te willen helpen.

In 2011 gaf mijn vader ons een tof cadeau: samen met het gezin naar het vierdaagse seminar van life coach Tony Robbins. Zo bijzonder om te ontdekken dat je voor een groot deel verantwoordelijk bent voor je eigen geluk! Dit smaakte naar meer, ik begon veel boeken over persoonlijke ontwikkeling te lezen, bezocht seminars hierover en een paar jaar later startte ik bij 365 Dagen Succesvol als Happy Hostess. In vier jaar tijd heb ik daar veel geleerd rondom Marketing, Communicatie, Coaching & Sales. 

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede dochter nam ik spontaan ontslag bij dat mega toffe bedrijf. Best gek, want waarom zou ik dat doen? Toch had ik voor mijn gevoel mijn plafond bereikt en wilde ik meer vrijheid en zelf ondernemen. De zoektocht naar Britt als ondernemer begon! Ik kwam er al snel achter dat ik een multi-passionate ondernemer ben. Ik kan veel en ik vind veel dingen leuk. Ik stelde mezelf de vragen: waar ben ik goed in, waar krijg ik energie van en wat is dan mijn missie?

 "Mijn missie: ondernemers laten bruisen van energie zodat ze weer vanuit passie kunnen ondernemen." 

Het valt mij op dat veel mensen burn-out gerelateerde klachten ervaren. Ze hebben het te druk én maken zich vooral te druk. Ik zou willen dat meer mensen geluk ervaren. Dat ondernemers weer bruisen van energie zodat zij weer vanuit passie kunnen ondernemen. Met Britt Bruist wil ik met toffe ondernemers samenwerken die ik kan ontzorgen op het gebied van Marketing & Communicatie.

 

Wil je meer van mij en Britt Bruist weten? Neem contact met me op voor een virtueel kopje koffie (of thee)!

ENTHOUSIAST GEWORDEN? 

iconfinder_email_mail_envelope_send_mess
iconfinder_online_social_media_linked_in
iconfinder_whatsapp_social_media_logo_12

© 2020-2021 Britt Bruist | KVK 78478960 | BTW NL003336065B92 | tekst en vormgeving: Britt Bruist | fotografie: Wander in Bloom