Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Britt en ik woon in Haarlem samen met Jordy en onze dochters Esmée & Bobbi. Ik ben ontzettend open, mijn opgewekte persoonlijkheid maakt me erg toegankelijk en zorgt ervoor dat ik gemakkelijk contact leg. Ik word energiek van dansen, ik ben gek op lekker eten en drinken en een gezonde 'life-balance' is voor mij erg belangrijk.

Dankzij ruim tien jaar werkervaring weet ik wat ik kan en wat ik leuk vind. Ik houd graag het overzicht, ik ben ontzettend gestructureerd en ik vind het heerlijk als alles in goede banen loopt. Ik heb een sterke drang mijn omgeving te helpen wat ervoor zorgt dat ik van nature graag ondersteun en ontzorg en de rol van Virtual Assistant (VA) mij op het lijf geschreven is.

 

Een gezonde 'life-balance' gun ik jou als drukke ondernemer ook! Ik help jou en je business groeien door je te ondersteunen: ik neem de tijdrovende taken van je over. Hierdoor heb jij meer tijd om te doen waar je écht goed in bent, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Wil je weer bruisen van energie? Terug naar de focus om dat te doen waar jij als ondernemer het beste in bent? Tijd om Britt Bruist als Virtual Assistant (VA) in te schakelen!

logo_small.png

ENTHOUSIAST GEWORDEN? 

iconfinder_online_social_media_linked_in
iconfinder_email_mail_envelope_send_mess
iconfinder_whatsapp_social_media_logo_12

© 2020 Britt Bruist | KVK 78478960 | made by Britt Bruist