Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Britt van Britt Bruist. Ik woon in Haarlem samen met Jordy en onze dochters Esmée & Bobbi. Ik ben enthousiast, energiek en sociaal. Mijn opgewekte persoonlijkheid maakt mij toegankelijk en zorgt ervoor dat ik makkelijk contact leg. Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd in de ander, ik krijg energie van verbinding met mensen en ik heb een natuurlijke drive mensen een stapje verder te willen helpen.

Tien jaar geleden gaf mijn vader ons een tof cadeau: samen met het gezin naar het vierdaagse seminar van life coach Tony Robbins. Zo bijzonder om te ontdekken dat je voor een groot deel verantwoordelijk bent voor je eigen geluk! Dit smaakte naar meer, ik begon veel boeken over persoonlijke ontwikkeling te lezen, bezocht seminars hierover en een paar jaar later startte ik bij 365 Dagen Succesvol als Happy Hostess. In vier jaar tijd heb ik daar veel mooie dingen mogen doen rondom Sales en Communicatie. 

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede dochter besloot ik erg spontaan mijn baan op te zeggen bij dat mega toffe bedrijf. Best gek, want waarom zou ik dat doen? Toch had ik voor mijn gevoel mijn plafond bereikt en wilde ik meer vrijheid en zelf ondernemen. De zoektocht naar Britt als ondernemer begon! Ik kwam er al snel achter dat ik een multi-passionate ondernemer ben. Ik kan veel en ik vind veel dingen leuk. Ik stelde mezelf de vragen: welke vorm van ondernemen past bij mij en wat is dan mijn WHY?

Zoveel mensen raken tegenwoordig in een burn-out. Ze hebben het te druk én maken zich vooral te druk. Ik zou willen dat meer mensen geluk ervaren. Ik wil dat ondernemers weer bruisen van energie! Zo is mijn bedrijf Britt Bruist ontstaan. Het idee hierachter is dat ik bruis van energie en ook ondernemers laat bruisen van energie zodat zij weer vanuit passie kunnen ondernemen. Met Britt Bruist wil ik als Virtual Assistant & Personal Assistant samenwerken met toffe ondernemers die mijn hulp goed kunnen gebruiken! 

logo_white_large.png

ENTHOUSIAST GEWORDEN? 

iconfinder_online_social_media_linked_in
iconfinder_email_mail_envelope_send_mess
iconfinder_whatsapp_social_media_logo_12

© 2020 Britt Bruist | KVK 78478960 | BTW NL003336065B92 | Boogstraat 3, 2014 JG Haarlem | made by Britt Bruist