top of page

Wat vrouwen zeggen over Sensual Journey:

Annemieke:

Lieve Britt, je enthousiasme om te spreken met een groep vrouwen over sensualiteit werkt ontwapenend. Met deze instelling krijg je het prachtig voor elkaar om vrouwen open te laten spreken over sensualiteit en hun reis daarin. De erotische blauwdruk van mijzelf was een echte eyeopener! Dank voor de fijne avond.

Schermafbeelding 2023-03-31 om 10.05.29.png

Inge:

Britt is ontwapenend en zorgt er voor dat een groep vrouwen (die elkaar niet kennen) zich meteen veilig voelen om te doen wat we daar allemaal komen doen: praten over seks. Leren van elkaar, bewondering leren hebben voor jezelf en eigen verlangens en die vooral ook verder te ontdekken, uit te diepen en te leren waar ze vandaan komen.

WhatsApp Image 2023-03-27 at 14.44.47.jpeg

Peggy:

De workshop van Britt is inspirerend en opent je ogen over de diepgewortelde sensuele vrouw die diep van binnen verstopt zit in je ziel. Britt is een ontwapenende coach, alles mag en kan gedeeld worden. Ze laat iedereen in haar waarde en biedt naast een luisterend oor ook goede tips en adviezen. Een sprankelende vrouw zonder poeha.

Marieke.jpeg

Marieke:

Ik vond het heerlijk om het eens een hele avond over seks te hebben en zo een kijkje te krijgen ‘achter de schermen’. Vooral de erotische blauwdrukken hebben me veel inzicht gegeven in wie ik eigenlijk ben in de slaapkamer. Britt is een hele open, energieke trainer die me echt op m’n gemak liet voelen.

Elza de Hooge_ New Birth Method.png

Elza:

Met slechts twee simpele oefeningen heeft Britt mij veel nieuwe inzichten gegeven die me anders hebben doen kijken naar seksualiteit én sensualiteit. Zoals de visualisatie over de meest sensuele versie van mezelf waarin geen seks voorkwam... very interesting! I'm hungy for more!

117970598_4176850065723319_7680450100654271935_n.jpg

Debby:

Britt geeft je gelijk een gevoel van welkom zijn en laat je merken dat alles goed is. In de groep is een fijne sfeer en ze weet het goed to the point te houden. Bedankt voor de leuke en interessante avond ❤️

Rosalie.jpeg

Rosalie:

In korte tijd veel geleerd en inzichten gekregen. Britt weet met haar kennis en passie over dit onderwerp iedereen te inspireren. Een interessante avond die ik iedere vrouw gun!

bottom of page