top of page

Wat andere ondernemers zeggen over Britt Bruist:

Maartje.jpeg

Maartje Beukers,
Marketing & Products
APS Glass & Bar Supply

De samenwerking met Britt is heel fijn, ze is een hele energieke en vrolijke persoonlijkheid. Britt voelt onze doelgroep goed aan, is een kei in teksten schrijven en brengt de communicatie van APS Glass & Bar Supply B.V. naar een professioneel niveau. Wij werken graag met haar samen!

Schermafbeelding 2023-02-27 om 12.43.04.png

Evelien van den Brink,
Marketing & Communicaton
Carla Clarissa

De missie die je hebt. De energie die je voelt. De bevlogenheid waarmee je werkt. Britt zal zich met haar werk voor jou met dezelfde volle 100% inzetten. Dat is niet alleen heel bijzonder; haar positieve energie maakt dat je je werkelijk gesteund voelt in je business. Juíst op de momenten dat het lastig is of op een andere wijze ertoe doet, is dat heel fijn. Ze is flexibel, weet van aanpakken en is met haar marketingcommunicatie-, sales- en event-achtergrond op veel fronten inzetbaar. Kortom: Britt is een aanwinst voor je team en organisatie!

Emilie van der Lans.jpeg

Emilie van der Lans,
Advocaat Arbeidsrecht
Wessel Van der Lans

Wij zijn je heel dankbaar voor alle hulp bij de organisatie van ons eerste seminar voor onze relaties! Britt houdt ons bij de les, denkt aan alles en is ook nog gezellig en leuk om mee te werken. Wij kunnen je van harte aanbevelen!

Merel Lamboo.jpeg

Merel Lamboo,
Business Coach
Merellamboo.com

Met Britt werken is een feestje! Ze is energiek, creatief en goed met woorden. Britt heeft mij geholpen met content maken voor sociale media (inclusief opmaken van beelden in Canva), campagnes opgezet in Mailblue en ze vond haar weg in mijn Wordpress-website zonder al te veel uitleg. Ik zou Britt zonder twijfel vertrouwen om een tof evenement te organiseren, of mee te denken over leuke acties voor mijn klanten. Kijk ernaar uit om in de toekomst weer met haar samen te werken!

Sharon Asscher.jpeg

Sharon Asscher,
Orthemoleculair Therapeut
Voeding maakt je beter

Britt is zeer professioneel, denkt heel erg mee, kan alles! Als ze iets nog niet weet dan zoekt ze het uit. Ik ben heel erg blij dat ik haar ben tegengekomen en ze mij 1 jaar lang veel werk uit handen nam zodat ik tijd had voor andere dingen. Ik zou Britt haar diensten aan iedereen aanraden! Boven alles is het ze een zeer prettig mens met heel veel energie.

Femke van der Spoel.jpeg

Femke van der Spoel, Relatiecoach
Love Support by MF

 Vol enthousiasme is Britt gestart met een strategie voor social media en samen kwamen we tot een plan van aanpak. Die stok achter de deur was heel fijn omdat we wisten dat ze ermee aan de slag zou gaan. Britt werkt met handige tools waardoor er veel structuur werd aangebracht. Ze is een aanpakker en denkt met je mee. Britt is tekstueel sterk en ze kan er een sales element in verwerken zonder dat het opdringerig voelt. Na deze samenwerking van 6 maanden en de 'duw in de rug' pakten we social media zelf verder op. Dank je wel lieve Britt voor de fijne samenwerking!

Julia Eisele.jpeg

Julia Eisele,
Vitaliteitscoach
Vitallife

Britt is echt dé meest bruisende VA die ik me kan voorstellen. Met veel enthousiasme en energie heeft Britt ruim 1 jaar voor Vitallife Blog artikelen en posts geschreven. Daarbij bewonder ik hoe zij zich heeft weten in te lezen en - leven in de onderwerpen en met de gewenste uitstraling en energie heeft geschreven. Dank je wel voor jouw bevlogenheid!

117970598_4176850065723319_7680450100654271935_n.jpg

Debby Goedemans, Schoonheidsspecialiste
Brows, Face & Body

Britt heeft mij super goed geholpen met het maken en opstellen van een nieuwsbrief! Tijdens de coronacrisis vroeg ik me af wat ik kon doen om contact met mijn klanten te behouden en mensen op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in mijn salon. Ze is een professional die alles tot in de puntjes netjes maakt en verzorgt! Ik heb de conceptteksten en afbeeldingen aangeleverd en Britt heeft daar een mooi passend geheel van gemaakt en dingen aangepast waar zij dat nodig vond. Ik ben er heel erg blij mee!

Nienke Bokhorst.jpeg

Nienke Bokhorst,
Marketing & Events 
Intos Interior Solutions

Britt heeft ons ondersteund bij de organisatie van een groot evenement. Daarnaast heeft zij verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals het schrijven van vacatureteksten, interne berichtgeving, onderhouden van onze website en geholpen bij de organisatie van interne trainingen. Britt dacht prettig mee, toonde initiatief en bracht daardoor rust in deze drukke kerstperiode. Wij hebben Britt ervaren als een enthousiaste en energieke vrouw die niet beroerd is de handen uit de mouwen te steken! 

bottom of page